Rohkeita valintoja uuteen keittiöön

Rohkeita valintoja uuteen keittiöön

             

 

Keväinen valo tulvii atriumpihalta vasta remontoituun keittiöön. Murrettu, talon rakentamisvuodesta muistuttava väripaletti yhdistyy maalaukselliseen jälkeen ja valkoisiin graafisiin yksityiskohtiin. Tapettiin ikuistetut lehmuksen oksat kertovat talon sijainnista, lehtien lomassa pilkottavat silmut symboloivat perheenjäseniä.

Kuusi silmua -tapetti syntyi tarpeesta saada vanhan talon remontissa uudistuneeseen keittiöön jotain persoonallista. Mieluisia asioita olivat murrettu 60-luvun väripaletti, piirroksellisuus, maalauksellisuus ja rohkeat kontrastit yhdistettynä herkkään viivaan. Perheelle tärkeitä asioita sisustuksessa ovat rohkeat värit ja kuosit yhdistettynä rauhallisiin, ja tasapainottaviin elementteihin. Perheessä arvostetaan taidegrafiikkaa ja suomalaisia design-klassikoita, ja korjataan ja kunnostetaan vanhaa silloin kun muilta kiireiltä ennätetään. Perheen sisustus on hauska, mutta harmoninen yhdistelmä modernia ja retroa.

Keittiön välitilaan haluttiin jokin rohkea ja persoonallinen ratkaisu perinteisen laatoituksen sijaan.

Kuusi silmua -tapetti toteutettiin perheen toiveiden mukaisesti yhdessä suunnitellen. Prosessin aikana lehtikuosia kokeiltiin eri taustaväreillä, ja perheen silmää miellytti eniten mustan ja keltaisen liitto.

Tapetti tuo kutsuvan väriläiskän muuten valkoiseen ja ajattomaan keittiöön. Välitilan tapetointi sujui nopeasti ja helposti vedellä kiinnitettävän tapettimateriaalin ansiosta. Tapetti lakattiin veden- ja roiskeenkestäväksi venelakalla.
Toteutus tehtiin suunnittelupaketilla S

“Tää oli ihana projekti! Anniina otti minun näkemykset koko ajan huomioon
ja laittoi heti uusia ehdotuksia ja luonnoksia ajatusteni pohjalta”

Takaisin blogiin