Löytönen

 

Tapetti on tilan sieluKeväällä 2016 nojauduin sohvalla taakse päin, kuuntelin kahvinkeittimen ropinaa, ja ihastelin täydellistä näkymää, josta ei puuttunut mitään. Makuuhuoneen uusi tapetti oli kerrassaan täydellisen sininen. Mutta niin oli kestokassikin. Sininen nimittäin. 

Kestokassillisesta tapettirullan jämiä oli tullut kiistaton osa sisustustamme. En halunnut heittää tapetteja roskiin, vaan siirtelin kassia paikasta toiseen. Ehkä askartelisin jotain, ehkä päällystäisin kirjoja.

Mutta en minä askarrellut. 

Sen sijaan aloin miettiä, miten ratkaisisin kauniin jätteen ongelman, yhdistäisin rakkauteni tapetteihin ja kuvataiteeseen, ja muuttaisin käsitystä siitä, mitä tapetti voi olla. 

Lopun arvaatkin.Löytönen Wallpaper Oy on tapettitaiteilija Anniina Löytösen vuonna 2020 perustama uuden ajan tapettisuunnittelutalo. Kaikki Löytösen tapetit maalataan käsin digitaalisesti ja painetaan Joensuussa. Me olemme sitä mieltä, että tapetoimisen pitää olla helppoa, ja näkymien upeita. Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee elämäämme aikaa kestäviä upeita näkymiä, väriä, ja ripauksen luksusta, joka päivä.

Haluamme muuttaa käsitystä siitä, mitä tapetti voi olla, ja ratkaista tapetoimiseen liittyviä haasteita. Omaa tilaa, oli se sitten koti, tai paikka, jossa haluaisit asiakkaasi viihtyvän, pitää voida rakentaa mieleisekseen. Tilalla on valtava vaikutus ihmisiin, ja tähän me haluamme antaa oman panoksemme.

Siksi suunnittelemme, käsin digimaalaamme, ja tulostamme kaikki tapetit Joensuussa Suomessa. Olemme testanneet tapettiamme käytännössä niin monta kertaa, että voimme hyvillä mielin todeta sen olevan sitä mitä pitikin.

Tapettimme kiinnittyvät pohjamaalattuun seinään pelkällä vedellä, ja painamme myrkyttömillä väreillä naarmunkestävälle paperille. Tapettimme ovat allergiavapaita, ja sopivat sekä yksityisiin, että julkisiin tiloihin. Mieluisin väripaletti kynämme alla on rohkea, mutta se taipuu myös moneen.

Valmistamme tehosteseinien tapetit print on demand-periaatteella mittojen mukaan, ja vain tarpeesta. Näin säästetään energiaa, ympäristöä, sekä turhia hyllymetrejä. Olemme toimimeet vuodesta 2020, ja auttaneet sekä kodin sisustajia, että julkisten tilojen suunnittelijoita kohti vaikuttavia näkymiä.

Omien mallien lisäksi toteutamme tapettihaaveita ja visualisoimme sinulle tärkeitä asioita tapeteiksi. Ja se jos mikä, on meille mieluisaa, ja saa sydämen vähän pompahtamaan. Joka kerta.

Koska silloin, kun pysähtyy kuuntelemaan sitä, mikä itselle on todella mieluista, on mahdollista tehdä valintoja, jotka kestävät sekä katsetta että aikaa.

Tämä on kaiken toimintamme perusta.

Sanomme EI kauniille jätteelle, turhalle kuluttamiselle, ja tusinatavaralle, ja KYLLÄ merkityksellisille, rohkeille, kotimaisille, ja kauniille valinnoille, joihin ei kyllästy koskaan. 


Anniina Löytönen
tapettitaiteilija, yrittäjä

Millainen on sinun unelmiesi tapetti?
Ehkä löydät sen täältä.
Tai sitten suunnittelemme sen yhdessä.
 
Anniina Löytönen
Löytönen Wallpaper Oy
Y: 3162503-8
anniina@loytonen.fi
044-32 33 217
Työhuone: Kauppakatu 15, 2. krs. Vanha Puhelintalo, 
80110 Joensuu
Käynti sisäpihalta
(avoinna sopimuksen mukaan)