Meistä

 

Me olemme sitä mieltä, että tapetoimisen pitää olla helppoa, ja näkymien grandeja! 

Haluamme muuttaa käsitystä siitä, mitä tapetti voi olla, ja ratkaista tapetoimiseen liittyviä haasteita. Omaa tilaa, oli se sitten koti, tai paikka, jossa haluaisit asiakkaasi viihtyvän, pitää voida rakentaa mieleisekseen, vaikka ei olisikaan maailman kätevin DIY-henkilö.

Siksi suunnittelemme, käsin digimaalaamme, ja tulostamme kaikki tapetit Joensuussa Suomessa. Olemme testanneet tapettiamme käytännössä niin monta kertaa, että voimme hyvillä mielin todeta sen olevan sitä mitä pitikin. Tapettimme kiinnittyvät pohjamaalattuun seinään pelkällä vedellä, ja painamme myrkyttömillä väreillä naarmunkestävälle paperille. Tapettimme ovat allergiavapaita, ja sopivat sekä yksityisiin, että julkisiin tiloihin. Mieluisin väripaletti kynämme alla on rohkea, mutta se taipuu myös moneen. Valmistamme tehosteseinien tapetit print on demand-periaatteella mittojen mukaan, ja vain tarpeesta. Näin säästetään energiaa, ympäristöä, sekä turhia hyllymetrejä. Omien mallien lisäksi toteutamme tapettihaaveita ja visualisoimme sinulle tärkeitä asioita tapeteiksi. Ja se jos mikä, on meille mieluisaa, ja saa sydämen vähän pompahtamaan. Joka kerta. Koska silloin, kun pysähtyy kuuntelemaan sitä, mikä itselle on todella mieluista, on mahdollista tehdä valintoja, jotka kestävät sekä katsetta, että aikaa. Tämä on kaiken toimintamme perusta.

Sanomme EI kauniille jätteelle, turhalle kuluttamiselle, ja tusinatavaralle, ja KYLLÄ merkityksellisille, rohkeille, kotimaisille, ja kauniille valinnoille, joihin ei kyllästy koskaan. 


Anniina Löytönen
tapettitaiteilija, yrittäjä

Millainen on sinun unelmiesi tapetti?
Ehkä löydät sen täältä.
Tai sitten suunnittelemme sen yhdessä.
 
Anniina Löytönen
Löytönen Wallpaper Oy
Y: 3162503-8
anniina@loytonen.fi
044-32 33 217
Työhuone: Woutila, Tulliportinkatu 14
80130 Joensuu (avoinna sopimuksen mukaan)