Löytönen

 

Tapetti on tilan sielu!

Löytönen Wallpaper on uuden ajan tapettitalo Joensuusta. Maalaamme kaikki taidetapettimme käsin digitaalisesti, ja painamme Suomessa mittojen mukaan vain sen, mitä tarvitset. Taidetapettimme sopivat niin yksityisiin, kuin julkisiin tiloihin.

Valitse valmis teos ja tilaa mittojen mukaan, tai sitten suunnittelemme tapetin yhdessä.


"Tapetti on enemmän kuin pinta. Se on tilan sielu, joka voi välittää viestiä."

 

Maailma ei tarvitse kaunista jätettä!


Keväällä 2016 nojauduin sohvalla taakse päin, kuuntelin kahvinkeittimen ropinaa, ja ihastelin täydellistä näkymää, josta ei puuttunut mitään. Makuuhuoneen uusi tapetti oli kerrassaan täydellisen sininen. Mutta niin oli kestokassikin. Sininen nimittäin. 

Kestokassillisesta tapettirullan jämiä oli tullut kiistaton osa sisustustamme. En halunnut heittää tapetteja roskiin, vaan siirtelin kassia paikasta toiseen. Ehkä askartelisin jotain, ehkä päällystäisin kirjoja.

Mutta en minä askarrellut. 

Sen sijaan aloin miettiä, miten ratkaisisin kauniin jätteen ongelman, yhdistäisin rakkauteni tapetteihin ja kuvataiteeseen, ja muuttaisin käsitystä siitä, mitä tapetti voi olla. 

Lopun arvaatkin.

Haluamme muuttaa käsitystä siitä, mitä tapetti voi olla, ja ratkaista tapetoimiseen liittyviä haasteita. Tilalla on valtava vaikutus arkeemme, ja tähän me haluamme antaa oman panoksemme.

Siksi suunnittelemme, käsin digimaalaamme, ja tulostamme kaikki tapetit Joensuussa Suomessa. Olemme testanneet tapettiamme käytännössä niin monta kertaa, että voimme hyvillä mielin todeta sen olevan sitä mitä pitikin.

Tapettimme kiinnittyvät pohjamaalattuun seinään pelkällä vedellä, ja painamme myrkyttömillä väreillä naarmunkestävälle paperille. Tapettimme ovat allergiavapaita, ja sopivat sekä yksityisiin, että julkisiin tiloihin. Mieluisin väripaletti kynämme alla on rohkea, mutta se taipuu myös moneen.

Valmistamme tehosteseinien tapetit print on demand-periaatteella mittojen mukaan, ja vain tarpeesta. Näin säästetään energiaa, ympäristöä, sekä turhia hyllymetrejä. Olemme toimimeet vuodesta 2020, ja auttaneet sekä kodin sisustajia, että julkisten tilojen suunnittelijoita kohti vaikuttavia näkymiä.

Omien mallien lisäksi toteutamme tapettihaaveita ja visualisoimme sinulle tärkeitä asioita tapeteiksi, koska silloin, kun pysähtyy kuuntelemaan sitä, mikä itselle on todella mieluista, on mahdollista tehdä valintoja, jotka kestävät sekä katsetta että aikaa.

Tämä on kaiken toimintamme perusta.

Sanomme EI kauniille jätteelle, turhalle kuluttamiselle, ja tusinatavaralle, ja KYLLÄ merkityksellisille, rohkeille, kotimaisille, ja kauniille valinnoille, joihin ei kyllästy koskaan. 

 

Anniina Löytönen
tapettitaiteilija, yrittäjä

Millainen on sinun unelmiesi tapetti?
Ehkä löydät sen täältä.
Tai sitten suunnittelemme sen yhdessä.
 
Anniina Löytönen
Löytönen Wallpaper Oy
Y: 3162503-8
anniina@loytonen.fi
044-32 33 217
Työhuone: Kauppakatu 15, 2. krs. Vanha Puhelintalo, 
80110 Joensuu
Käynti sisäpihalta
(avoinna sopimuksen mukaan)