Näin tilaat

Löytönen Wallpaper on tapettitaiteen verkkokauppa. Voit tilata valmiin taidetapetin, tai suunnittelupaketin, jossa toteutamme toiveidesi tapetin tarpeen mukaan. Verkkokaupan valmiita teoksia voi tilataan omien mittojen mukaan. Katso ohjeet alta!

1. Valmis teos verkkokaupasta

  1. Valitse mieleinen tapetti verkkokaupasta
  2. Ota reilut (+5cm) mitat omasta seinästä korkeus x leveys 
  3. Tee tilaus valmiilla mitoilla näin:
    Syötä mitat laskuriin, joka löytyy jokaisen tapetin kohdalta. Tapetit on hinnoiteltu neliömetreittäin. Laskuri laskee sinulle oikean hinnan tarvitsemallesi pinta-alalle. Tee tilaus.
     

2. Tarinasta tapetiksi-suunnittelupalvelu

  1. Valitse suunnittelupaketti ja tilaa ennakkotehtävät lomakkeen kautta. Ennakkotehtävien tilaus ei sido sinua vielä mihinkään.
  2. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, ja valitsemme yhdessä sinulle sopivan suunnittelupaketin ja pääsemme aloittamaan unelmiesi tapetin suunnittelemisen sopimamme aikataulun puitteissa.
  3. Tee suunnittelupakettitilaus verkkokaupassa, tai sovi laskutusaikataulusta.

Tapetoimisen pitää olla helppoa, ja näkymien upeita! Haluamme muuttaa käsitystä siitä, mitä tapetoiminen voi olla, ja ratkaista tapetoimiseen liittyviä haasteita. Siksi suunnittelemme, käsin digimaalaamme, ja digipainamme kaikki taidetapetit Joensuussa Suomessa. Tapettimme kiinnittyvät tasaiselle seinälle pelkällä vedellä, ja painamme myrkyttömillä väreillä naarmunkestävälle paperille. Tapettimme ovat allergiavapaita, väripalettimme rohkeita, ja siveltimen jäljessämme yhdistyvät runsaus ja herkkyys.

Valmistamme kaikki tuotteemme print on demand-periaatteella mittojen mukaan, ja vain tarpeesta. Näin säästetään energiaa, ympäristöä, sekä turhia hyllymetrejä. Omien mallien lisäksi toteutamme tapettihaaveita . Ja se jos mikä, saa sydämen vähän pompahtamaan. Joka kerta.

Sanomme EI kauniille jätteelle, turhalle kuluttamiselle, ja tusinatavaralle, ja KYLLÄ merkityksellisille, rohkeille, kotimaisille, ja kauniille valinnoille, joihin ei kyllästy koskaan.