Näin tilaat


 

Löytönen Wallpaperin tapetit painetaan digipainona Joensuussa, ja voit tilata ne tarvitsemiesi neliöiden mukaan. Haluamme vähentää tapetoimisesta syntyvää hukkaa, ja siten säästää materiaaleja ja ympäristöä. Tilaat siis vain sen, mitä tarvitset. Löytösen valikoimasta löydät sekä kuosi, -että muraalitapetteja. 

Kuositapetit tilataan antamiesi mittojen mukaan, muraalitapettien mitat on ilmoitettu, eikä niitä voi muuttaa.

Olemme halunneet tehdä tapetoimisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Tapetit kiinnittyvätkin seinään vedellä aktivoituvalla liimalla. Et siis tarvitse liisteriä tai erillistä tapettiliimaa. 

Valmismallistot

Verkkokaupassa ilmoitettu tapetin hinta tarkoittaa yhden neliömetrin hintaa. Tehosteseinäsi hinta muodostuu tarvitsemiesi neliöiden mukaan. Tapetoinnista ei synny sinulle muita kuluja (ammattilaisen osaaminen, liisteri,) sillä Löytönen Wallpaperin tapetit on helppo kiinnittää itse. Olemme numeroineet vuodat vasemmalta oikealle, ja huolehtineet kohdistamisesta puolestasi. Et siis voi epäonnistua! 

Tapettimateriaali on naarmunkestävää kuitutapettia, ja käyttämämme painovärit myrkyttömiä. Tapetit sopivat allergia- ja lapsiperheisiin, sekä kestävyytensä ansiosta myös julkisiin tiloihin.


Tilaa näin

Mittaa tehosteseinäsi korkeus ja leveys lattianrajasta kattoon saakka. Pyöristä seuraavaan tasalukuun.

Esimerkiksi näin:

Huoneesi on 2,48m korkea ja seinä 3,8m leveä. 
Tarvitsemasi mitat: 2,5m x 4m = 10m2.


  1. Valitse haluamasi kuosi ja tilaa tapettia 10kpl. Tilaat siis 10 m2. 
  2. Ilmoita tilaussivulla, Erityisohjeet myyjälle -laatikossa seinäsi mitat selkeästi korkeus x leveys. Ilmoita mitat senttimetreinä (cm)
  3. Keitä kahvit, odottele hetki ja nouda tapetti postista.
  4. Tapetoi 
  5. Nojaudu sohvaan ja ihastele kaunista näkymää

Muraalitapetit

Löytösen valikoimasta löydät myös muraalitapetteja, joiden mitat ja kokonaishinta on ilmoitettu verkkokaupassa. Muraalitapettien mittoja ei ole mahdollista muuttaa.