Näin tilaat

Tapetoimisen pitää olla helppoa, ja näkymien grandeja! Haluamme muuttaa käsitystä siitä, mitä tapetoiminen voi olla, ja ratkaista tapetoimiseen liittyviä haasteita. Siksi suunnittelemme, käsin digimaalaamme, ja digipainamme kaikki tapettituotteet Joensuussa Suomessa. Tapettimme kiinnittyvät tasaiselle seinälle pelkällä vedellä, ja painamme myrkyttömillä väreillä naarmunkestävälle paperille. Tapettimme ovat allergiavapaita ja väripalettimme rohkeita. Valmistamme kaikki tuotteemme print on demand-periaatteella mittojen mukaan, ja vain tarpeesta. Näin säästetään energiaa, ympäristöä, sekä turhia hyllymetrejä. Omien mallien lisäksi toteutamme tapettihaaveita ja visualisoimme sinulle tärkeitä asioita tapeteiksi. Ja se jos mikä, on meille mieluisaa, ja saa sydämen vähän pompahtamaan. Joka kerta.

Sanomme EI kauniille jätteelle, turhalle kuluttamiselle, ja tusinatavaralle, ja KYLLÄ merkityksellisille, rohkeille, kotimaisille, ja kauniille valinnoille, joihin ei kyllästy koskaan. 

Näin tilaat

Vaihtoehto 1 “Jes, tuon haluan!”

  1. Valitse mieleinen tapettituote verkkokaupasta
  2. Ota mitat omasta tehosteseinästä korkeus x leveys 
  3. Tee tilaus valmiilla mitoilla, jotka on ilmoitettu tuotekohtaisesti, tai tilaa omilla mitoilla lomakkeen kautta. Jos tilasit kustamoidun mittatuotteen, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Vaihtoehto 2 “Haluan tapetin omasta ideastani”

  1. Valitse suunnittelupaketti ja tilaa ennakkotehtävät lomakkeen kautta. Ennakkotehtävien tilaus ei sido sinua vielä mihinkään.
  2. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, ja valitsemme yhdessä sinulle sopivan suunnittelupaketin ja pääsemme aloittamaan unelmiesi tapetin suunnittelemisen sopimamme aikataulun puitteissa.
  3. Tee suunnittelupakettitilaus verkkokaupassa