Usein kysyttyä

Asumme vanhassa puutalossa, ja haluamme tapetoida hengittävästi. Sopiiko tapetti tällaiseen taloon? 

Löytönen Wallpaperin tapettipaperi on Ahlstömin kuitatutapettimateriaalia, joka sopii hengittävyytensä ansiosta myös puutalokohteisiin. Tapetti on PVC vapaa ja painettu myrkyttömillä väreillä. Tapetissa on vedellä aktivoituva liima, eikä sen kiinnittämiseen vaadita liisteriä tai erillisiä liimoja. Lue tarkemmat tuotetiedot tuotekortilta.

Haluaisin tapettia vain pienen palan julisteeksi. Onko tämä mahdollista?
Kurkkaa julistevalikoimamme! Ehkä löydät etsimäsi sieltä! 

Haluaisin muraalitapetissa olevan kuvan julisteena. Onko tämä mahdollista?
Osa muraalitapeteistamme löydät myös julisteina! Kurkkaa valikoimamme tästä

Haluaisin tilata tapetin, mutta tilamme on hankalan muotoinen. Miten toimisimme?

Toteutamme tapetteja mittojen mukaan, myös "hankaliin" tiloihin. Niitä voivat olla portaikot, aulatilat, joissa paljon kulkuja, epäsymmetrisen muotoiset tilat jne. Aloita ottamalla valokuva tilastasi, ja lähetä kysymyksesi anniina@loytonen.fi. Etsitään sinulle yhdessä paras ratkaisu!

Voinko tilata näytepalan?
Näytepalan voi tilata kuositapeteista. Näytepalojen koot vaihtelevat. Näytepalan tilaushinta on 5€+postikulut. Näytepala voidaan toimittaa taitettuna. Muraalitapeteista, tai muista tuotteista emme lähetä näytepaloja. Pieni valikoima tuotteita on nähtävillä sopimuksen mukaan työhuoneella osoitteessa Tulliportinkatu 14, 80130 Joensuu (Woutila). Jos mietit, miltä muraalitapetti näyttäisi seinälläsi, teemme visualisointeja veloituksetta! Se tarkoittaa, että liitämme tapetin sinun valokuvaasi tilastasi. Kysy visualisointia: anniina@loytonen.fi


Voinko tilata tapettia kapean suikaleen (esim. keittiön välitila)?

Kyllä! Tämä on mahdollista helposti. Tilaa toivomasi tapetti omilla mitoilla korkeusxleveys lomakkeen kautta. Kerro, että tapetti tulee vaakaa, ja keittiön välitilaan


Miksi tapetin toimitusaika vaihtelee?

Tapettimme valmistetaan print on demand periaatteella. Alamme siis painamaan vain tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että kun tilauksesi tulee, me ryhdymme työhön. Pyrimme toimimaan aina siten, että saisit tapetin mahdollisimman nopeasti. Tarinasta tapetiksi-prosessien pituus vaihtelee, ja aikataulusta sovitaan aina yhdessä siten, että olemme kaikki tietoisia toimitusajasta. 


Maalaatko seinämaalauksia?

Löytönen Wallpaperin pääsääntöistä toimintaa on digimaalattujen tapettituotteiden suunnitteleminen ja toteuttaminen. Emme maalaa seinämaalauksia, mutta olemme avoimia ehdotuksille!


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Mietitään yhdessä!
anniina@loytonen.fi
0443233217
@loytonenwallpaper