Usein kysyttyä


Tarvitsen kapean suikaleen keittiön välitilaan. Onko tämä mahdollista?

Kyllä on! Mittaa keittiön välitilan pinta-ala näin: korkeus x leveys. Laske mukaan saumanvarat, että tapetti asettuu kauniisti kaapiston/listan alle. Pyöristä seuraavaan tasalukuun: Esimerkiksi: 60cm x 200cm = 1,2m2.-->2m 
Kirjoita tilausta tehdessäsi "lisätietoja kauppiaalle" että kyseessä on keittiön välitilan tapetti ja se kiinnitetään vaakatasossa.

Seinäni ei ole kokonainen, vaan sen keskellä on ovi. Kuinka tilaan?

Tilaa tapetti koko seinän pinta-alalle. Kysy lisää anniina@loytonen.fi tai puhelimitse 0443233217 (ark. klo 8-16). Löydämme sinulle sopivan ratkaisun varmasti!

Asumme vanhassa puutalossa, ja haluamme tapetoida hengittävästi. Sopiiko tapetti tällaiseen taloon? 

Löytönen Wallpaperin tapettipaperi on kotimaisen Ahlstömin kuitatutapettimateriaalia, joka sopii hengittävyytensä ansiosta myös puutalokohteisiin. Tapetissa on vedellä aktivoituva liima, eikä sen kiinnittämiseen vaadita liisteriä tai erillisiä liimoja. Lue tarkemmat tuotetiedot tapetointiohjeet- sivulta.

Haluaisin tapettia vain pienen palan julisteeksi. Onko tämä mahdollista?

Pyrimme minimoimaan hukkaa ja paperin turhaa käyttöä kaikissa vaiheissa. Joskus kuitenkin hukkaa syntyy (mm. testipainaminen, epäsäännölliset muodot, leikkausjäte) ja nämä palat jatkojalostamme sisustustuotteiksi. Kurkkaa Löytösen muut tuotteet (tulossa syksyllä 2021), ehkä kaipaamasi printti löytyy. Valikoima vaihtelee syntyvästä hukasta johtuen. 

Löytösen valikoimasta löydät myös julisteita ja muita printtituotteita.

Haluaisin muraalitapetissa olevan kuvan julisteena. Onko tämä mahdollista?

Joskus suunnittelun lopputulos vatii ikuistamista myös muiksi printeiksi. Ne löydät kohdasta muut tuotteet (tulossa syksyllä 2021). 

Haluaisin tilata tapetin, mutta tilamme on hankalan muotoinen. Miten toimisimme?

Toteutamme tapetteja mittojen mukaan, myös "hankaliin" tiloihin. Niitä voivat olla portaikot, aulatilat, joissa paljon kulkuja, epäsymmetrisen muotoiset tilat jne. Aloita ottamalla valokuva tilastasi, ja lähetä postia anniina@loytonen.fi. Löydämme varmasti sopivan ratkaisun tilaasi ajatellen! 

Jos et löytänyt vastausta täältä, kysy rohkeasti anniina@loytonen.fi.