Tapetointiohjeet

 

Näillä ohjeilla onnistut!

1. Tapetoi tasaiselle seinälle. Poista aiempi tapetti huolellisesti ja tasoita kuopat tarvittaessa. Parhaan tuloksen saat pohjamaalattuun seinään.
2. Varaa tarvikkeet valmiiksi: Suihkepullo, pehmeä lasta/harja, mattoveitsi, lattiarätti ylimääräisen veden pyyhkimistä varten. Suojaa lattia vesiroiskeilta muovilla (esim. jätesäkki toimii hyvin!)
3. Järjestä vuodat lattialle valmiiksi, vasemmalta oikealle. Olemme numeroineet vuodat sinulle valmiiksi. Vuota 1 tulee vasempaan reunaan, 2 seuraavaksi jne.
4. Suihkuta asennuspinta ja vuota kääntöpuolelta vedellä kauttaltaan, asettele vuota, ja tasoita pehmeällä naarmuttamattomalla lastalla tai harjalla. Liiman aktivoitumisessa kestää hetki, joten tapetti ei liimaudu heti, vaan on liikuteltavissa. 
5. Kun kaikki vuodat ovat seinällä, leikkaa mattoveitsellä tapetointivarat.
6. Säästä suikaleet! Voit tarvita niitä myöhemmin sisustusinnostuksen iskiessä. Suikaleet on helppo ottaa matkaan vaikkapa tekstiili, -tai maaliostoksille värimalleiksi.
7. Katsele kaukaa ja ihastele.
8. Nappaa kuva, jaa ja tägää @loytonenwallpaper

Materiaali

Löytönen Wallpaper tapetit digipainetaan Joensuussa mattapintaiselle, kotimaisen Ahlströmin kuitutapettimateriaalille. Mattapintaisen materiaalin, sekä elävän digimaalauspinnan yhdistelmällä luot pehmeän tunnelman kotiin tai julkiseen tilaan. Ekologinen tapetti on helppo asentaa ja myös poistaa kokonaisena, eikä poisto jätä liimajälkiä. Tapettia on helppo käsitellä, se on naarmunkestävää ja napakkaa, ja se leikkautuu mattoveitsellä kauniisti.

 

157g mattapintainen kuitutapettimateriaali
PVC-vapaa 
• tapetissa oleva liima aktivoituu vedellä
Kiinnitys tasaisille pinnoille, helposti irrotettava
Voidaan asentaa puskusaumaan
Ulkokesto: suositellaan vain sisäkäyttöön
Paloluokitus: B-s1-d0
Jätelajittelu: energiajäte