Tapetointiohjeet

 

Näillä ohjeilla onnistut!

1. Tapetoi tasaiselle seinälle. Poista aiempi tapetti huolellisesti ja tasoita kuopat tarvittaessa. Parhaan tuloksen saat pohjamaalattuun seinään.
2. Varaa tarvikkeet valmiiksi: Suihkepullo, pehmeä lasta/harja, matto- tai tapettiveitsi, lattiarätti ylimääräisen veden pyyhkimistä varten. Suojaa lattia vesiroiskeilta muovilla (esim. jätesäkki toimii hyvin!)
3. Järjestä vuodat lattialle valmiiksi, sommittele kuva kokonaisuudessaan, ja suunnitele työskentely, ennen kuin kiinnität. Olemme numeroineet vuodat sinulle valmiiksi. 
4. Suihkuta asennuspinta ja vuota kääntöpuolelta vedellä kauttaltaan, asettele vuota, ja tasoita pehmeällä naarmuttamattomalla lastalla, harjalla, tai puhtain käsin. Liiman aktivoitumisessa kestää hetki, joten tapetti ei liimaudu heti, vaan on liikuteltavissa. 
5. Kun kaikki vuodat ovat seinällä, leikkaa mattoveitsellä tapetointivarat.
6. Säästä suikaleet! Voit tarvita niitä myöhemmin sisustusinnostuksen iskiessä. Suikaleet on helppo ottaa matkaan vaikkapa tekstiili, -tai maaliostoksille värimalleiksi.
7. Katsele kaukaa ja ihastele.
8. Nappaa kuva, jaa ja tägää @loytonenwallpaper

Vuodat asettuvat 10mm päällekkäin. Parhaan tuloksen saat, kun tapetoit valon suunnasta pois päin. Tällöin saumat näkyvät vähiten.

Ethän käytä liistereitä tai liimoja, sillä ne voivat pilata tapetin! Käytä vain puhdasta vettä tapetin kiinnittämiseen!!

Materiaali

Löytönen Wallpaper tapetit digipainetaan Joensuussa mattapintaiselle, kotimaisen Ahlströmin kuitutapettimateriaalille. Mattapintaisen materiaalin, sekä elävän digimaalauspinnan yhdistelmällä luot pehmeän tunnelman kotiin tai julkiseen tilaan. Ekologinen tapetti on helppo asentaa ja myös poistaa kokonaisena, eikä poisto jätä liimajälkiä. Tapettia on helppo käsitellä, se on naarmunkestävää ja napakkaa, ja se leikkautuu kauniisti.

 

157g mattapintainen kuitutapettimateriaali
PVC-vapaa 
• tapetissa oleva liima aktivoituu vedellä
Kiinnitys tasaisille pinnoille, helposti irrotettava
Ulkokesto: suositellaan vain sisäkäyttöön
Paloluokitus: B-s1-d0
Jätelajittelu: energiajäte