Toimitusehdot ja tietosuoja


Tältä sivulta löydät tietoa toimitusehdoista, tietosuojasta ja maksamisesta.

Yleistä 

Löytönen Wallpaper tapetit suunnitellaan Joensuussa ja ne painetaan antamiesi mittojen mukaan digipainona, mahdollisimman leveinä vuotina. Tapettimateriaalin leveys on max. 1,35cm. Vuotien leveys suunnitellaan tilattavan pinta-alan mukaan.

Verkkokauppa toimii Shopify-alustalla ja sitä ylläpitää Löytönen Wallpaper Oy ( Y: 3162503-8). Löytönen Wallpaper pitää työhuonettaan Woutilassa, joka on joensuulainen luovan yrittäjien yhteisö. Työhuoneella voit vierailla sopimuksen mukaan, Tulliportinkatu 14, 80130 Joensuu.

Verkkokaupassa olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%.

Löytönen Wallpaper Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Maksuvahvistus, maksutavat ja postikulut

Kun olet tilannut tapetin verkkokaupasta, saat siitä sähköpostilla tilausvahvistuksen. Saat vahvistuksen (tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä arvonlisäveron), kun olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi.

Tilatut tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Löytönen Wallpaper käyttää maksuvaihtoehtoina PayPalia, sekä Checkout Finlandin tarjoamia maksuvaihtoehtoja (verkkopankkimaksaminen).

Löytönen Wallpaper tarjoaa kaikkiin yli 100€ ostoksiin postituskulut veloituksetta. Huomaathan, että Löytösen paketit ovat pitkiä ja kapeita!  Alle 100€ ostoksien toimituskulu määräytyy pakkauksen koon mukaan. Tapettien mallipalat toimitetan kirjeenä (A4).

Toimitustavat ja aika

Löytösen verkkokaupassa on valmiita kuoseja ja muraalitapetteja, joita tilataan mittojen mukaan. Näin ollen tapettia aletaan painaa vasta, kun tilaus on suoritettu. Tapetti tehdään antamasi mittojen mukaan ja digipainetaan Joensuussa. Tapetin valmistamisaika tilaamisesta valmiiksi tapetiksi on riippuvainen tilauskannasta. Toimitusaika vaihtelee verkkokaupan valmistapeteissa 5-30 arkipäivän välillä.

Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa ennen kuin teet ostopäätöksen: tilaukset@loytonen.fi.

Toimitusaika alkaa tilauksen vastaanottamista seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimimaan aina siten, että saat tapettisi aina mahdollisimman nopeasti, ja olemme yhteydessä asiakkaisiimme tarvittaessa.

Toimitusaika ei koske osallistavan kuosisuunnittelun prosesseja. Sinun tarinastasi suunniteltu tapetti suunnitellaan, ja aikataulu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti (suunnittelusopimus). Osallistavan kuosisuunnittelun prosessin kesto määräytyy yhdessä sopimamme aikataulun puitteissa.

Palauttaminen ja reklamaatiot

Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut postipaketin. Osallistavan kuosisuunnittelun prosessin lopputuloksena syntyneellä tapetilla ei ole palautusoikeutta. Osallistavan kuosisuunnittelun tuloksena syntyneillä tapeteilla on tavanomainen reklamaatio-oikeus. 

Palautettavien tapettien tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä ja pakkaukset ehjiä. Mikäli et ole tyytyväinen ja haluat palauttaa tapetin, ota ensin yhteyttä: tilaukset@loytonen.fi. Palautuksista peritään 5€ palautusmaksu. Se vähennetään hyvityksessä. Noutamaton paketti ei ole palautus! Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Huomaathan, että Löytönen Wallpaperin tapetit suunnitellaan ja toteutetaan käsin digimaalaten. Tapettien pinta on eloisa ja maalausjäljessä on struktuuria ja elävää pintaa, tapettipaperi itsessään on mattapintainen ja sileä.

 

 Toivottavasti löysit etsimäsi. Kysy rohkeasti lisää: tilaukset@loytonen.fi