Uuteen kotiin - Mukaan vain ne tärkeimmät

Uuteen kotiin - Mukaan vain ne tärkeimmät

 

Avasin mieli hyristen asiakkaani toimittamia ennakkotehtäviä, erityisesti kuvatehtäviä. Ensireaktioni oli uskomaton ihastus. Seuraava vilpitön kauhistus. 

Kuvat eivät olleet kuvia tapettikuoseista, vaan abstrakteja maalauksia ja niiden yksityiskohtia. Asiakkaani halusi siis abstraktin maalauksen! Parin päivän kuluttua sain ranskalaisilla viivoilla perheelle tärkeitä asioita ja tapetin järkälemäisen teeman - Yhteys.

Kaisa ja Tatu olivat päättäneet tehdä suuren elämänmuutoksen, ja muuttaa Helsingistä Kuopioon. Muutoksen liikkeelle pani pysähtyminen omien arvojen äärelle. Kaisa ja Tatu halusivat muuttaa lähemmäs luontoa ja perhettä ja rakentaa elämänsä heille tärkeiden arvojen varaan. 

Kysyin tapaamisessamme, mitä yhteys Kaisalle ja Tatulle tarkoittaa, ja he osasivat sanoittaa sitä upealla tavalla. Kaisa ja Tatu kertoivat yhteyden olevan heille kaikessa keskeisintä ja tärkeintä. Heidän kokemuksen mukaan yhteys on itseen, toiseen ja luontoon liittyvä. Ihminen alkaa voida huonosti, jos joku näistä kolmesta puuttuu. Kaisa ja Tatu halusivat muistuttaa itseään yhteyden merkityksestä ja kutsua heille tärkeitä ihmisiä yhteyden teeman ääreen. 

Väritoiveina Kaisalla ja Tatulla olivat maavärit: tiilenpunainen, musta, harmaa ja valkoinen. Teokseen he halusivat pehmeän ja juurevan, räjähtävän energian ja maadoittavan rauhallisuuden vuoropuhelua. Kaisa ja Tatu halusivat teoksen ilmentävän heidän perheenjäsentensä energioiden synkroniaa ja yhteyttä, joka liittää energiat yhteen.

Kaisan ja Tatun Yhteys tapetti valmistui lokakuussa 2020.

 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti