Jälleenmyyjäksi

Löytönen Wallpaper on syntynyt halusta ratkaista tapetoimisen ongelmia, ja luoda merkityksellisiä näkymiä. Tapettitaiteilija Anniina Löytösen suunnittelemat taidetapetit kiinnittyvät seinään pelkällä vedellä, ja ne painetaan digipainona Suomessa. Löytönen Wallpaper on uuden ajan tapettitalo, ja toimii Joensuussa.

Löytönen Wallpaperin taidetapetit sopivat vastuullisia, kotimaisia, rohkeita ja persoonallisia valintoja tekevälle sisustajalle, ja tapetit sopivat niin yksityisiin, kuin julkisiin kohteisiin. Taidetapetilla tuot värit osaksi sisustusta, ja luot luksuksen tuntua! Taidetapetissa yhdistyy muraalin vaikuttavuus ja tapetoinnin helppous.

Tapetti on enemmän kuin pinta. Se voi olla tilan sielu, joka välittää viestiä.”

Onko asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, ja lämmin asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Haluatko olla osaltasi rakentamassa vastuullista yrityskulttuuria, ja tuoda kotimaiset vaihtoehdot asiakkaittesi ulottuville? Haluatko muuttaa käsityksiä siitä, mitä tapetointi voi olla?
 
Se onnistuu ryhtymällä jälleenmyyjäksi/edustajaksi!

Löytönen Wallpaper etsii jälleenmyyjiä/edustajia, jotka haluavat auttaa asiakkaitaan kohti merkityksellistä sisustamista, vastuullisia valintoja, ja kauneuden luomista jokapäiväisessä arjessa. Toimimme yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien, sekä sisustamisen tuotteita ja palveluita myyvien yritysten kanssa.

Ota yhteyttä, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Anniina Löytönen
anniina@loytonen.fi
+358443233217