Jälleenmyyjäksi

Löytönen Wallpaper on syntynyt halusta ratkaista tapetoimisen ongelmia, ja luoda merkityksellisiä näkymiä. Tapettitaiteilija Anniina Löytösen suunnittelemat taidetapetit kiinnittyvät seinään pelkällä vedellä, ja ne painetaan digipainona Suomessa. Löytönen Wallpaper on uuden ajan tapettitalo, ja toimii Joensuussa.

Löytönen Wallpaperin taidetapetit sopivat vastuullisia, kotimaisia, rohkeita ja persoonallisia valintoja tekevälle sisustajalle, ja tapetit sopivat niin yksityisiin, kuin julkisiin kohteisiin. Taidetapetilla tuot värit osaksi sisustusta, ja luot ripauksen luksuksen tuntua!

Tapetti on enemmän kuin pinta. Se voi olla tilan sielu, joka välittää viestiä.”

Onko asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, ja lämmin asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Haluatko olla osaltasi rakentamassa vastuullista yrityskulttuuria, ja tuoda kotimaiset vaihtoehdot asiakkaittesi ulottuville? Haluatko muuttaa käsityksiä siitä, mitä tapetointi voi olla, ja olla mukana tapettivallankumouksessa? 
Se onnistuu ryhtymällä jälleenmyyjäksi!

Löytönen Wallpaper etsii jälleenmyyjiä, jotka haluavat auttaa asiakkaitaan kohti merkityksellistä sisustamista, vastuullisia valintoja, ja kauneuden luomista jokapäiväisessä arjessa. 

Tarjoamme jälleenmyyntiin sekä standardikokoisia tapettiteoksia, että mittatilauksena toimitettavia tapetteja.

Ota yhteyttä, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Anniina Löytönen
anniina@loytonen.fi
+358443233217